20090405

Πρόβα

Σεξ μέσα σε ζάχαρη (από το Sweet Movie)

Ένα από τα κοινά στοιχεία που έχει το λάιβ με το σεξ είναι ότι αν κάτσεις να φανταστείς και να προσχεδιάσεις την κάθε λεπτομέρεια, τότε την πάτησες.

Όταν ποθείς μια γυναίκα, περνάνε διάφορες ερωτικές εικόνες από το νου σου, ακόμα κι ασυναίσθητα. Μπορεί να είναι ασαφείς, μπορεί να είναι κάτι που αδυνατείς να περιγράψεις ή τελικά μπορεί να είναι και κάτι συγκεκριμένο που θες να γίνει. Αλλά αν κάνεις το λάθος να προβάρεις -στο νου σου- όλη τη διαδικασία σε πραγματικό χρόνο, τότε τα πράγματα όταν έρθει εκείνη η ωραία ώρα θα πάνε τουλάχιστον κατά διαόλου.

Κάπως έτσι είναι και οι πρόβες, αυτές τις μέρες. Δεν έχω ακόμα παίξει ούτε ένα τραγούδι ολοκληρωμένο (θα ήταν σαν να τον έπαιζα μόνος μου). Πάω σαν να θέλω απλά να κάνω σεξ με μια κοπέλα που μου αρέσει.

Ξέρω ότι θα κάνω σεξ γιατί την ποθώ, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Κι όσο κι αν είμαι εγώ αυτός που το κατευθύνει, ξέρω ότι δεν μπορώ και δεν θέλω να το ορίσω απόλυτα. Διότι, ούτε στο σεξ είσαι μόνος (εκτός αν είσαι κάφρος), ούτε στο λάιβ είσαι μόνος (εκτός αν είσαι κάφρος).

Σε κάθε περίπτωση, το σημαντικό είναι (α) να νιώθεις κάθε δευτερόλεπτο μια μίξη ρίγους και καύλας που σε θολώνει και (β) να μην γίνονται ανούσιες παύσεις που αδίκως σε γλιστράνε έξω από το ερωτικό διάστημα.

Παίζω στο Kinky Kong, την Παρασκευή 10/4.