20140410

Έρχεται live

Σήμερα κλείνουν πέντε χρόνια από το πρώτο μου live, που είχε γίνει στο Kinky Kong. Έπαιζα μαζί με τον Harry Elektron, τον οποίο είχα γνωρίσει εκείνο το βράδυ. Νόμιζα ότι οι συναυλίες πάντα έχουν κόσμο (χαχα), δεν το είχα βγάλει πολύ έξω κι έτσι δεν πρέπει να ήμασταν πάνω από δεκαπέντε άτομα. Μέσα σε αυτά ήταν κι ο The Boy, με τον οποίο γνωρίστηκα τότε. Ο Αλέξανδρος είχε έρθει επειδή λίγες μέρες πριν του είχε βάλει να ακούσει 2-3 τραγούδια μου ο Larry Gus, ο οποίος αυτοβούλως μου είχε κλείσει το live αυτό, στέλνοντάς με να συνεννοηθώ με κάποιον θεό Γιάννη Ιασωνίδη. Ανήμερα του live είχα πάρει ένα μήνυμα στο MySpace από έναν Άγγελο κυρίου, ο οποίος έλεγε ότι ήθελε να έρθει. Δεν τα κατάφερε, αλλά γνωριστήκαμε λίγες μέρες αργότερα, όταν έπεσε η ιδέα να παίξουμε οι τρεις μας (μαζί με Boy) ένα ακουστικό σετ στο Vinyl Microstore, το οποίο έδωσε την αφορμή για να αρχίσω να κυκλοφορώ τα άλμπουμ μου. Εκεί γύρω, ο Tim Hecker έπαιξε στο Kinky Kong με support τον μάγο Nokalypse, το live συνοδευόταν από μια συλλογή της ORL, στην οποία μεταξύ άλλων συμμετείχε ο Sister Overdrive, τον οποίο αυτομάτως εκτίμησα και λίγο αργότερα γνώρισα, στην παρουσίαση που είχε κάνει ο Boy για το \m/ Please make me dance \m/. Ο Sister στα τέλη την ίδιας χρονιάς άνοιξε μαζί με δύο φίλους την Knot Gallery, η οποία ήταν το σπίτι μας για όσα χρόνια λειτούργησε.

Στο μυαλό μου, εκείνες οι μέρες του '09 αποτελούν την έναρξη μιας πολύ ωραίας περιόδου με νέες μουσικές, νέους φίλους και πολλά live. Έκανα κι εγώ κάμποσα live, έβγαλα και μερικά άλμπουμ, φτιάχτηκε η betty loop loop, ταξίδεψα τριγύρω, μια χαρά.

Με τον Άγγελο παίζαμε τόσο συχνά παρέα, που υπάρχει κόσμος που μας μπερδεύει (true story). Πέρασε όμως ένας χρόνος απ' την τελευταία μας φορά. Με τον Harry, απ' την άλλη, χαθήκαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ζούμε σε άλλες πόλεις, έφευγε και συχνά έξω. Έπρεπε να γίνει κάτι γι' αυτό.

Οπότε:
Την Παρασκευή 25 Απριλίου, στο Six Dogs, θα παίξουμε για πρώτη φορά όλοι μαζί, ο Harry Elektron, o Άγγελος κυρίου κι εγώ.
Κοίτα το πουλάκι.